Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Vosky
  3. Stearin

Stearin

Vosk přírodního původu z palmového oleje. Ve směsi s parafínem se doporučuje mísení 1:5. Má široké použití při výrobě svíček jako přísada proti nestékavosti, dále na zmléčnění parafínu, jako přísada do kosmetických krémů, mýdel a pracích prášků, leštících past. Také se používá při výrobě kaučuku, fa... celý popis
Dostupnost
Skladem
Balení
80 Kč
66 Kč
bez DPH
Číslo produktu:0074
Kompletní specifikace

Vosk přírodního původu z palmového oleje. Ve směsi s parafínem se doporučuje mísení 1:5. Má široké použití při výrobě svíček jako přísada proti nestékavosti, dále na zmléčnění parafínu, jako přísada do kosmetických krémů, mýdel a pracích prášků, leštících past. Také se používá při výrobě kaučuku, farmaceutických preparátů, nátěrových hmot atd.

Zboží zařazeno v kategoriích
KONTAKTY  
Jiří Jirovský, Dobrovodská 128, 370 06 České Budějovice
tel: +420 608 101 748
manahuna@manahuna.cz
IČO: 87207974,   DIC: CZ 8704091374

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz